Praet en Kaminski blij dat ze geen Gunner zijn

ZONDAG, 15 JULI 2012, 14:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De oefenpartij tegen Arsenal wekte bij Dennis Praet en Thomas Kaminski ongetwijfeld grote gevoelens op. Beide youngsters konden in het verleden een contract tekenen bij Arsenal. "Maar we zijn tevreden bij Anderlecht", zeggen ze.


In 2009 genoot Praet interesse van zo'n twintigtal clubs, bij drie ging hij ook effectief kijken. Eén daarvan was Arsenal. "Ik kon er onmiddellijk tekenen nadat ik er werd rondgeleid door oud-speler Liam Brady", vertelt Praet in La Dernière Heure. "Het was een erg interessant voorstel, maar ik koos toch voor Anderlecht."

Doelman Kaminski werd een jaar eerder gecontacteerd door Arsenal. Hij was toen 16 jaar. "Ik ben er twee keer geweest. Na het tweede bezoek bood de club me een contract aan. Alles was klaar, ik hoefde enkel maar te tekenen. De club stelde een huis ter beschikking van mijn familie en mijn vader kon er aan de slag. Maar toch hebben we niet ingestemd. Mijn manager vond het niet het goede moment."

"Wie weet waar stonden we nu bij Arsenal?"

Geen van de twee heeft echter spijt van hun keuze. "In geen geval", is Praet duidelijk. "Ik zit goed bij Anderlecht en wordt elk jaar beter en beter."

Kaminski denkt er net zo over. "Wie weet waar stond ik nu in de doelmannen-hiërarchie bij Arsenal? Ik zou zeker niet zoveel profmatchen in de benen hebben als nu het geval is. Ik heb me de voorbije jaren sportief goed kunnen ontwikkelen."

Bron: La Dernière Heure



anderlecht-online forum