Roger Vanden Stock probeert rust te bewaren

VRIJDAG, 21 JANUARI 2005, 11:12 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Gespannen feertje gisteren op Anderlecht. Naar wekelijkse gewoonte stond er een directiecomité op het programma. Niks abnormaals, zo wilden alle betrokken partijen na afloop laten geloven. Maar de blikken achteraf verrieden veel.


"Geen commentaar, alles is al gezegd", zo trok de trainer na zijn onderhoud met het bestuur een gezicht als een donderwolk. Het was allicht geen plezante babbel geworden.

Voorzitter Vanden Stock wilde er ook al niet veel woorden aan vuil maken. "Jullie zouden natuurlijk graag meekijken in onze keuken, maar dat is niet de bedoeling."

Collin lichtte wel een aantal dingen toe. "We hebben meer over de toekomst dan over de huidige situatie gesproken. Natuurlijk is het jammer dat we uitgeschakeld werden door Genk, maar de tegenstand was daar ook niet min. De president heeft met Zetterberg gebabbeld, hij zal niet meer exploderen. We behouden het vertrouwen in Broos."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.