Wie mag weg volgens La Dernière Heure?

DINSDAG, 17 JULI 2012, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck is sinds gisteren terug uit vakantie en wacht de zware taak om een kern van 44 spelers af te romen. La Dernière Heure zocht uit wie mag blijven, wie moet vertrekken en wie de twijfelgevallen zijn.


Vooral voor enkele jongeren worden de komende weken erg belangrijk. Lukaku, Bruno, Godeau, Vervoort en Tarfi kregen tijdens de voorbereiding veel speelkansen, maar nu iedereen terug is, worden zij slechts derde keuze. De kans is groot dat ze worden uitgeleend om speelminuten te verzamelen.

Reynaldo en Iakovenko bevinden zich in dezelfde situatie als vorig jaar. Ook toen lieten ze tijdens de voorbereiding goede en minder goede dingen zien. Ze kregen de kans om te blijven, maar konden zich tijdens het seizoen niet meer doorzetten en werden in januari opnieuw verhuurd.

Marecek en Mbenza konden tijdens de voorbereiding niet overtuigen. De Tsjech speelde goed in de eerste oefenpartijen, maar lijkt toch te licht uit te vallen als vervanger van Biglia. Ook Hawsawi was niet overtuigend, maar de Saudische nieuwkomer mag wel blijven bij gebrek aan alternatieven centraal achterin.

Mogen blijven: Proto, Kaminski, Roef, Safari, Deschacht, Juhasz, Kouyate, Hawsawi, Wasilewski, Odoi, Biglia, Kanu, Canesin, Vargas, Praet, Kljestan, Suarez, Gillet, Molins, Jovanovic, Mbokani en De Sutter.

Twijfelgevallen: Lukaku, Tarfi, Godeau, Vervoort, Mbenza, Marecek, Iakovenko, Reynaldo en Bruno.

Mogen vertrekken of verhuurd worden: Seck, Chavarria, Veselinovic, Diandy, Badibanga, Verboom, Baras, Garcia-Calvete, Yala-Lusala, Sterckx, Aoulad, Bouhna en Kabasele.

Bron: La Dernière Heure



anderlecht-online forum