Hoe genees je RSCA? Vier ex-trainers reiken remedie aan.

VRIJDAG, 21 JANUARI 2005, 11:22 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Nul op achttien in de Champions League, nu al tien punten achter in de competitie en ook het bekeravontuur is ten einde. 4 ex-trainers van Anderlecht geven hun tips hoe de patiënt te genezen is.


Georges Leekens: "Te los, te streng. Wat voor aanpak ook, het is in de gegeven omstandigheden nooit goed. Ze moeten weer stilte in de tent krijgen. "

Aimé Anthuenis: "Ik durf zeggen dat Hugo het nog moeilijker heeft dan ik toen. Wat er moet gebeuren? Sta me toe daar niet op te reageren."

Paul Van Himst: "Anderlecht is tegenwoordig een delicate kwestie. Iedereen ziet waar de problemen liggen, maar oplossingen tover je zomaar niet uit de hoed. Wat ze zeker niet nog een keer moeten doen, is rond de tafel zitten om te babbelen. Dat levert niets op."

Herbert Neumann: "In het Vanden Stockstadion komt de stress van alle kanten. Als je daar middenin zit, zie je vaak de simpelste oplossingen niet meer. Dan heb je de neiging om vooral jezelf te beschermen. Broos moet er alles aan doen om de troep naar boven te krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.