"Weinig kans dat Suarez bij Anderlecht blijft"

VRIJDAG, 20 JULI 2012, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De manager van Matias Suarez was gisteren in Anderlecht om te praten over de toekomst van zijn speler. Tegenover Het Nieuwblad gaf hij aan dat Suarez zo goed als zeker vertrekt. "Bij Anderlecht is de cyclus van Suarez afgelopen."


"Ik kom om te praten over Suarez, want het is een gecompliceerd dossier", zo vertelde Suarez' manager Jorge Cyterszpiler. "Toch is er heel weinig kans dat Matias blijft. Bij Anderlecht is de cyclus van Suarez afgelopen. Hij voetbalt hier al vier jaar, hé."

"Alleen moeten we een goed akkoord vinden voor alle partijen. Natuurlijk zal iedereen bij Anderlecht het moeilijk hebben met zijn vertrek. Kijk gewoon naar de affectie die Mati krijgt van alle fans. Zelfs als hij door een blessure niet speelt, blijft hij hun lievelingsspeler."

CSKA Moskou is optie

In januari was er een concreet bod van Dnipropetrovsk, maar toen gaf Suarez aan niet naar het oostblok te willen trekken. Onlangs viel te horen dat CSKA Moskou interesse zou hebben. Volgens Cyterszpiler is dit wel een optie. "CSKA is toch een club met een naam. Ik denk wel dat Suarez en zijn vrouw daarvoor te overtuigen zijn."

"Zenit toonde ook even interesse, maar dat is weggeëbd. Natuurlijk droomt hij van Spanje, maar welke ploeg kan hem daar betalen? Barcelona ... Of hij echt 15 miljoen kost? We moeten niet dromen. De transfermarkt is niet dezelfde als vorig jaar."

Bron: Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum