Van Holsbeeck: "Prijs Suarez niet verlagen"

VRIJDAG, 20 JULI 2012, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Herman Van Holsbeeck ontving Anderlecht nog geen concreet bod voor Matias Suarez, maar hij vreest wel dat een transfer nakend is. "Suarez' makelaars doen er alles aan om hem te transfereren", vertelt de Anderlecht-manager.


"Maar ze kennen de prijs. En die gaan we niet verlagen", klinkt het strijdvaardig. "Er is behoorlijk wat interesse voor Suarez, maar in West-Europa zijn er maar 10 tot 15 clubs die hem nu kunnen betalen."

"Of het moet al een rijke club uit het Oostblok zijn", gaat Van Holsbeeck verder. "In eerste instantie kan je dat weigeren, maar als je daar het driedubbele kunt verdienen ga je wel eens twijfelen. Bovendien is er qua levensomstandigheden een groot verschil tussen Grozny en Moskou."

Verdediger halen

Hier en daar wordt Diego Buananotte al genoemd als vervanger van Suarez. Van Holsbeeck wil dit echter niet bevestigen. "Buanarotte is een goeie speler, maar offensief hebben we wel wat overschot. Als we Suarez morgen verkopen, dan gaan we eerst en vooral een verdediger aantrekken. De trainer en ik weten al wie we willen."

Bron: Het Nieuwblad



anderlecht-online forum