Van den Brom: "Graag Supercup winnen"

VRIJDAG, 20 JULI 2012, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom leidt zondag zijn eerste officieel duel als Anderlecht-coach. De Nederlander bulkt van de zin en het vertrouwen. "We zullen het Anderlecht zien zoals ik dat in mijn hoofd heb. De tijd van proberen is voorbij."


"Deze partij komt op een goed moment: we hebben een lange voorbereiding achter de rug, met heel veel wedstrijden", aldus Van den Brom. "Let op, dat was een bewuste keuze, want zo kon ik iedereen zo veel mogelijk zien voetballen. Maar na vijf weken snakken we naar de start van het seizoen en voor ons is dat nu zondag."

"We zullen het Anderlecht zien zoals ik dat in mijn hoofd heb. De meeste spelers die er tegen Lokeren bij zijn, zullen we ook de volgende weken terugzien. Maar een wissel hier en daar sluit ik natuurlijk niet uit."

In deze eerste wedstrijd kan Van den Brom ook meteen zijn eerste trofee winnen. Deze kans wil hij niet laten liggen. "Ik neem de Supercup heel serieus, net als de spelers. Het is mijn eerste wedstrijd als trainer van Anderlecht en die wil ik ook graag winnen. Ik ben nog nooit zo dicht bij het winnen van een prijs geweest als dit jaar. En dat al bij mijn eerste wedstrijd."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.