"Deze groep heeft genoeg defensief talent"

DINSDAG, 24 JULI 2012, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de Supercup kreeg de defensie de nodige kritiek te slikken. In La Dernière Heure neemt Guillaume Gillet het op voor zijn ploegmaats. De maker van de winning goal vertelt ook dat er wat hem betreft geen verdediger meer bij moet.


"De verdediging is zoals de rest van het team: steeds onderhevig aan verandering", aldus Gillet. "Dit was maar de Supercup. We moeten deze wedstrijd relativeren, dit was niet de belangrijkse van het jaar."

Gillet ontkent evenwel niet dat de afwezigheid van Kouyaté en Juhasz zich laat voelen. "Natuurlijk missen we Kouyaté. Vorig seizoen konden we zien hoe belangrijk hij was voor het team. Ik hoop ook dat Juhasz snel terug fit is."

Fans, bestuur en coach blijven intussen hopen op een extra verdediger. Op de vraag of hij dit ook wil, antwoordt Gillet voorzichtig. "Ik denk dat deze groep groot genoeg is en over voldoende defensief talent beschikt. Maar we moeten natuurlijk geen blessure meer bijkrijgen ..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.