Van den Brom: "Ekranas geen slechte ploeg"

WOENSDAG, 25 JULI 2012, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom zag gisteren hoe Ekranas de opponent wordt van Anderlecht in de voorronde van de Champions League. "Het is een enthousiaste ploeg met een goed balans tussen ervaren spelers en jonge jongens", aldus Van den Brom.


"Ekranas probeert goed en verzorgd te voetballen. Hun sterke punten zijn het centrale, verdedigende blok en de ploeg is ook heel gevaarlijk in de omschakeling. Het is zeker geen slechte ploeg", zo vertelde Van den Brom meteen na afloop aan Het Laatste Nieuws.

"Maar ik heb al eerder aangehaald dat in de Champions League, ook al is het voorronde, geen zogenaamde 'kleine' tegenstanders meer zitten. Kijk maar naar wat Red Bull Salzburg is overkomen. Zij werden uitgeschakeld door het Luxemburgse Dudelange. Die boodschap zal ik zeker ook mijn spelers meegeven."

Stadion

Van den Brom raakte in Litouwen ook onder de indruk van het stadion waarin Ekranas speelt. "Dat biedt plaats aan 4.000 man. Maar die maakten wel lawaai voor 10.000", aldus Van den Brom. "Het is nog niet zeker of ook onze wedstrijd in dat stadion zal worden gespeeld. Er wordt momenteel over onderhandeld met de UEFA."



anderlecht-online forum