Urdinov: "Zonder Suarez is goed voor ons"

DONDERDAG, 26 JULI 2012, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Yani Urdinov speelt er een Belg bij Ekranas, de tegenstander van Anderlecht in de CL-voorronde. De linksback kijkt vol ongeduld uit naar het duel. "Dit is prachtig. We zijn de underdog, maar we maken toch een klein kansje."


De nu 21-jarige Urdinov begon te voetballen bij Bonheiden, waar hij al snel door KV Mechelen werd weggeplukt. Op zijn twaalfde verkaste hij naar PSV en daarna naar Roda. Via Rabotnicki in Macedonië belandde hij bij Ekranas. "Als kind wou ik altijd al voor Anderlecht of Standard spelen", aldus Urdinov. "Dat we nu tegen Anderlecht spelen, is dan ook een grote droom."

Urdinov beseft dat Anderlecht favoriet is, maar waarschuwt dat zijn ploeg niet te onderschatten is. "We hebben een heel gedisciplineerd team. De spits en ik zijn de jongsten, maar verder hebben we veel ervaren spelers, die eerder in Rusland en Oekraïne voetbalden"

Als Belg kent hij de kwaliteiten van Anderlecht uiteraard goed. "De gevaarlijkste is Matias Suárez. Is die er nog niet bij? Fantastisch voor ons. Dan is het wel nog oppassen voor Jovanovic. Biglia is ook een sleutelspeler. Maar zonder Suárez? Dan zitten wij goed."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.