Officieel: Lucas Stassin naar Westerlo

DONDERDAG, 27 JULI 2023, 19:33 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De beloftevolle spits Lucas Stassin vertrekt naar Westerlo dat al enkele pogingen had ondernomen om de speler te transfereren. Stassin was topschutter van de RSCA Futures en CEO Fredberg vermeldt dat het niet de wens van de club was dat Stassin zou vertrekken.

Stassin werd speler van Paars-wit op zijn 9de en doorliep alle jeugdreeksen. Vorig seizoen scoorde hij 15 doelpunten en gaf hij 3 assists in de Challenger Pro League. Hij kwam ook vijf keer uit voor het A-elftal. Door de komst van Dolberg en Vazquez waren de kansen op speelminuten voor Stassin in het eerste elftal flink geslonken.

CEO Fredberg reageerde op het vertrek: "Het was niet de wens van de club dat Lucas zou vertrekken. We hadden hem graag verder zien evolueren bij RSC Anderlecht. Maar gezien de concurrentie op zijn positie in het eerste elftal, de wens van de speler om een andere uitdaging aan te gaan en het feit dat zijn contract zou aflopen na dit seizoen, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. We zijn blij voor Lucas dat hij bij een goede club terechtkomt en we wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst."

Bron: Website Anderlecht



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.