"Transfer Suarez pas volgende week rond"

DONDERDAG, 26 JULI 2012, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie in de vooravond vertelde Herman Van Holsbeeck dat de transfer van Matias Suarez nog niet rond is. "Financieel zitten we ongeveer op dezelfde golflengte, maar een definitief akkoord is er nog niet."


"Ik kan niet ontkennen dat CSKA fel geïnteresseerd is in Suarez", aldus de Anderlecht-manager. "Maar in het voetbal wordt een dossier afgesloten als alle partijen alles getekend hebben. Dat is nog niet het geval. Ik denk zelfs dat dat er in het beste geval pas eind volgende week kan komen. Het is een moeilijk dossier, met hier en daar de nodige percentages, zoiets lukt dus allemaal niet in twee dagen."

"Vargas als vervanger"

Van Holsbeeck liet verder verstaan dat een specifieke vervanger voor Suarez niet noodzakelijk gekocht zal worden. "Uiteraard moeten we een evenwichtsoefening maken tussen het sportieve en het extrasportieve. De Suarez van vorig seizoen is onvervangbaar, maar in onze huidige kern zie ik wel enkele spelers die op de positie van Mati kunnen spelen, denk maar aan een Ronald Vargas."

Toch zal Anderlecht een deel van Suarez' transfersom meteen uitgeven. "Op verdedigend vlak zitten we nogal krap, dus daar komt in principe nog wel versterking", zo besluit Van Holsbeeck.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.