Prognose Sportwereld: Anderlecht kampioen

VRIJDAG, 27 JULI 2012, 11:01 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Ook volgens Sportwereld, het sportmagazine van Het Nieuwsblad, wordt Anderlecht dit seizoen weer kampioen. "Het seizoen na een titel is vaak moeilijk, maar er waait een nieuwe wind door Anderlecht," zo is er te lezen.


Volgens de journalisten van Sportwereld moet Anderlecht met een ambitieuze trainer als John van den Brom, en de huidige kern, kampioen kunnen worden, en dat met attractief voetbal.

Suarez mag dan wel vertrekken, maar daarvoor zijn genoeg alternatieven, met Vargas, Molins, Cyriac (op termijn), en jongeren als Praet en Canesin. Er lijkt op dit moment slechts 1 speler onvervangbaar, maar die blijft voorlopig gewoon bij Anderlecht: Dieumerci Mbokani.

De enige echte zorg voor het bestuur is dan de verdediging. Met Juhasz onbeschikbaar, Kouyaté op de spelen en Hawsawi die zich voorlopig nog geen waardige vervanger toont, is paars-wit kwetsbaar. Met het geld van Suarez kan daar echter nog iets aan gedaan worden voor Anderlecht in de problemen komt.

Dat Club Brugge zich dit seizoen openlijk profileert als titelkandidaat is voor Anderlecht extra motivaite.

Sportwereld



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.