Selectie Anderlecht - KV Kortrijk

VRIJDAG, 27 JULI 2012, 19:47 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdagavond om 18u wordt een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League afgetrapt. De kampioen opent het nieuwe voetbalseizoen met een moeilijke verplaatsing naar KV Kortrijk. John van den Brom selecteerde een 19-koppige kern.


Coach van den Brom kan niet rekenen op Dennis Praet, die zich licht blesseerde in de match tegen Lokeren om de Supercup. De blessure lijkt echter goed mee te vallen en de revalidatie verloopt sneller dan verwacht. Toch komt de wedstrijd van morgen, en misschien ook die van woensdag tegen Ekranas nog te vroeg.

Juhasz trainde de hele week mee met de groep, maar zit nog niet bij de selectie. Hij ondervindt geen last meer van de blessure, maar zal tijd nodig hebben om helemaal klaargestoomd te worden.

Ook met Ronald Vargas gaat het de goede kant op, hij zou binnen een tweetal weken de groepstrainingen kunnen hervatten, en vanaf dan kan het snel gaan.

Coach Van den Brom kijkt met ongeduld uit naar de start van de competitie. "De hele groep heeft honger naar de start van de competitie. Ik sta met de jongens nog niet waar ik wil staan, maar ik denk dat geen enkele club er nu al volledig kan staan, hoe graag je dat ook wil."

"De echte automatismen moeten nog komen, daarom is het goed dat we zoveel matchen spelen deze maand. Het zal alsmaar beter gaan. De spelers weten ook hoe belangrijk een goede start kan zijn. Zondag staat de fandag op het programma, dus er is geen beter moment om met een overwinning te beginnen," aldus de coach.

Selectie: Bedi Mbenza, Biglia, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kljestan, Marecek, Mbokani, Odoi, Proto, Reynaldo, Safari, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.