Proto: "Wat doen met transfergeld Suarez"

VRIJDAG, 27 JULI 2012, 20:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen begint Anderlecht aan het nieuwe voetbalseizoen. Doelman Silvio Proto denkt dat paars-wit er klaar voor is. "Ik geloof het, maar met zekerheid zullen we dat pas zaterdagavond om kwart voor acht kunnen zeggen."


"Kortrijk is een echte thuisploeg, met een pak nieuwe spelers die zich allemaal zullen willen bewijzen", blikt Proto vooruit. "Ik hoop vooral dat we een competitiestart zoals vorig jaar op OHL (toen Anderlecht met 2-1 verloor) kunnen vermijden. Ik word nog altijd ziek van elke nederlaag."

Paars-wit zal het voortaan wel moeten rooien zonder Matias Suarez. De transfersom die hij opleverde, is echter een mooie troost. "De club zal heel wat kunnen doen met het transfergeld. Misschien moeten er dan eerder achteraan dan vooraan oplossingen gezocht worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Herman Van Holsbeeck het transfergeld van Suárez goed zal weten te besteden."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.