Reactie's na de match

ZONDAG, 23 JANUARI 2005, 00:27 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Hugo Broos was niet tevreden over het puntenverlies, maar hij was opvallend rustig na de match. Ook Herman Van Holsbeeck straalde rust uit. Beiden vertelden na de partij wat er fout ging...


Broos: "We hebben het hier altijd moeilijk en dat was vandaag ook zo. Onze eerste helft was wel goed, we hebben genoeg kansen gehad om de match te beslissen. De 1-1 mag uiteraard nooit vallen."
"De tweede helft was minder, met de individuele fouten die blijkbaar eigen zijn aan dit Anderlecht. Maar mij viel vooral op dat het geheel minder sterk presteerde. De flanken bleven ook vooraan hangen, waardoor we achteraan in de problemen kwamen en duels verloren."

Na de rust bleef Tristan Peersman in de kleedkamer.
"Dat was op zijn eigen verzoek", zegt Broos. "We hebben nog geprobeerd hem om te praten. Vergeefs."
"Ik heb het nog nooit, ook als speler niet, meegemaakt dat iemand mentaal zo diep in de put zit. Of dit het einde is van Peersman? Dat zou ik niet zeggen, maar hij geeft wel een signaal dat hij het moeilijk heeft onder grote druk."

En hoe voelt Broos zelf zich?
"Ik heb het gevoel dat de pers in mijn geval op de man aan het spelen is. Maar ik ben nog erg enthousiast en wil deze groep graag opnieuw naar de top leiden."

Ook het bestuur lijkt er zo over te denken, want Herman Van Holsbeeck verklaarde na de match dat de club nog steeds het vertrouwen behoudt in Hugo Broos.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.