Van den Brom: "Pas wakker na 35 minuten"

ZONDAG, 29 JULI 2012, 01:12 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom had zijn competitiedebuut met Anderlecht wellicht anders voorgesteld. "We schoten pas wakker na 35 minuten", stelde hij vast. "Daarvoor liepen we achter onze tegenstander aan en maakten we niet de goeie keuzes."


"Maar de laatste tien minuten voor de rust waren wel goed en dat hebben we ook doorgetrokken in de tweede helft", aldus Van den Brom aan Sporza. "Tegen tien man moet je het veld breed houden en een goeie voorzet afleveren. Dat is niet gelukt en daar zullen we nog moeten aan werken. We moeten ook nog wat slimmer uitvoetballen."

In de tweede helft miste Mbokani een penalty die hij zelf had uitgelokt. "Het was niet de bedoeling dat Mbokani de penalty nam", zei de coach daarover. "We maken niet voor niets een lijst. Afspraken zijn afspraken en die moeten gerespecteerd worden maar goed, dat komt morgen wel even aan bod."

Toch was niet alles negatief voor Van den Brom. "Ik ben blij dat we strijd geleverd hebben en tot de laatste seconde zijn blijven vechten. Dat vind ik positief. Fysiek waren we goed."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.