Deschacht: "Dit doet deugd na alle ellende"

ZONDAG, 29 JULI 2012, 10:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht maakte tegen Kortrijk pas zijn vierde goal in een officiële wedstrijd voor Anderlecht. "Dit is wellicht de belangrijkste van de vier", aldus de blonde verdediger. "Zeker omdat ik van ver kom."


"Ik heb door mijn enkelblessure veel afgezien en ik heb ook nog eens heel wat tegenslagen gekend", zegt Deschacht op de site van De Standaard. "Na mijn terugkeer heeft men weinig geduld met mij gehad, ze hebben me niet veel tijd gegeven. Ik moest voor bepaalde mensen meteen presteren, maar dat ging niet omdat ik zo lang out was. Ik ben echter blijven werken, en dit doet deugd. Ik voel dat het beter en beter gaat. Ik heb nog eens een hele voorbereiding mee kunnen maken en dat voel je wel."

Deschacht liep na zijn doelpunt meteen naar zijn aanhang. "Dit is een doelpunt voor de mensen die in mij zijn blijven geloven, ook toen het slecht ging. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik gelukkig ben dat mijn goal een punt oplevert en de rust op Anderlecht bewaart."

Bron: De Standaard



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.