Moisander: "Klopt dat ik naar Anderlecht wil"

ZONDAG, 29 JULI 2012, 12:07 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht toont interesse in Niklas Moisander en de centrumverdediger van AZ heeft er wel oren naar. Volgens Nederlandse bronnen zou er morgen gepraat worden tussen beide partijen. Dat schrijft Het Nieuwsblad op zijn website.


"Ik weet dat Anderlecht me echt wil, maar er is nog geen concreet voorstel", zegt Moisander. "Het klopt dat ik ook graag naar Anderlecht wil. Ik was vorig jaar na onze Europese confrontatie onder de indruk van hun stadion en de geweldige Anderlecht-supporters. Het is een grote club en bovendien hebben ze met John van den Brom een coach die ik goed ken van bij Jong Ajax. Hij is een goeie trainer."

De 26-jarige Fin wacht nu af wat er uit de bus komt. "Het is nu aan mij om te wachten tot het echt concreet wordt. Ik weet dat Anderlecht Suarez heeft verkocht en ik hoop dat ze een deel van dat geld aan mij spenderen. Ik heb vier mooie jaren gehad bij AZ, maar ik ben toe aan een nieuwe stad. Ik voel de spanning en hoop echt dat het deze zomer rondkomt. Of een nieuwe club in Nederland ook tot de mogelijkheden behoort? Ajax is de kampioen van Nederland en Anderlecht de kampioen van België."

Bron: Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum