Mondeling akkoord met Timothy Derijck?

MAANDAG, 30 JULI 2012, 09:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niklas Moisander is niet de enige centrale verdediger die paars-wit volgt. Volgens Het Laatste Nieuws zijn ook Timothy Derijck (PSV, ex-Anderlecht) en David Rozehnal (Lille) in beeld. Ook Olof Mellberg blijft een optie.


Derijck zou volgens de krant zelfs de meest concrete piste zijn. Het bestuur, voorzitter Roger Van den Stock op kop, zou twijfelen of er wel een volwaardige titularis moet aangetrokken worden. Men wil Juhasz en/of Kouyaté immers niet de deur wijzen op deze manier. Daarom dat paars-wit ook denkt aan Derijck. Ook bij PSV is hij slechts invaller en de Eindhovenaren zijn bereid hem te laten gaan.

Derijk speelt met PSV in de voorronde van de Europa League en Het Laatste Nieuws denkt dat dit de verdediger is met wie Anderlecht reeds een mondeling akkoord heeft. Van Holsbeeck verklapte vorige week overeenstemming te hebben met een verdediger die Europese kwalificatiematchen speelt.

Ook de 32-jarige David Rozehnal en de 35-jarige Zweed Olof Mellberg behoren tot de mogelijkheden. Rozehnal speelde in het verleden voor Club Brugge, PSG, Newcastle, Lazio en Hamburg. Vorig seizoen kwam hij bij Lille amper aan de bank. Mellberg is dan weer transfervrij na drie jaar Olympiacos.

John van den Brom hoopt intussen dat er snel versterking komt. "Namen noem ik niet, maar ik hoop dat er deze week iets beweegt", aldus Van den Brom in Het Nieuwsblad.



anderlecht-online forum