Van Holsbeek: "Ik wil met Peersman spreken"

ZONDAG, 23 JANUARI 2005, 19:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De president van Anderlecht, Roger Vanden Stock, had niet veel zin om te reageren op wat er gisteren gebeurd is. "Enkel dat het moeilijk zal zijn om zijn vertrouwen terug te winnen. En zeggen dat hij ooit Rode Duivel was ..."

Ook bij Zetterberg kan Peersman steun vinden: "We moeten hem allemaal samen helpen. Iedereen heeft geprobeerd om het idee van zich te laten vervangen uit zijn hoofd te praten. Ik heb ook ooit zo'n crisis gehad. Het is misschien gek: Het hoofd wil wel maar de voeten, bij hem de handen, willen niet. "

Ondertussen denkt Anderlecht nog steeds na of het geen nieuwe doelman zou kopen. "We zijn niet van plan om een nieuwe Pavlovic te zoeken zoals we dat vroeger gedaan hebben", verklaart Van Holsbeeck.

Ondertussen probeert men de kalmte op Anderlecht te bewaren. Broos heeft Peersman een dag verlof gegeven. "Tristan moest niet naar de training komen, hij mocht thuis blijven om zo alles rustig te verwerken", vertelt Van Holsbeeck. "Maar ik ga wel met hem praten, het leven stopt niet door het maken van een fout."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.