Nog één kans voor Broos, Vercauteren als vervanger?

MAANDAG, 24 JANUARI 2005, 09:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Broos blijft in nauwe schoentjes na het ongelukkige 2-2-gelijkspel in Sint-Truiden. Indien het morgen in Bergen misloopt, trekt het bestuur naar Vercauteren om de ploeg minstens tot het einde van het seizoen te leiden.

Hij zou ook een contract voor langere duur als hoofdtrainer kunnen tekenen indien het tij helemaal zou keren. Nu heeft Vercauteren nog een contract tot 2008 als assistent-trainer.

"Ik besef heel goed dat wanneer het slecht gaat een trainer daar de dupe van kan zijn", aldus de 52-jarige Brabander, die in zijn zestienjarige trainerscarrière nooit eerder werd ontslagen. "Ik zou liegen indien ik zou zeggen dat ik nog niet aan de mogelijkheid van een voortijdig vertrek heb gedacht."

Van Holsbeeck toont zich een diplomaat, maar in bestuurskringen viel er gisteren te horen dat een zege in de inhaalwedstrijd van morgen tegen Bergen een absolute noodzaak is.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.