Voorbeschouwing: Anderlecht - Ekranas

WOENSDAG, 1 AUGUSTUS 2012, 12:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond begint Anderlecht aan zijn queeste om de Champions League te bereiken. John van den Brom rekent op een prima prestatie tegen Ekranas in eigen stadion om de terugmatch van volgende week tot een formaliteit te degraderen.


Voor Van den Brom wordt het zijn Europees debuut en de Nederlander klinkt erg ambitieus. "Je wil altijd thuis het verschil maken. Ik ben blij dat we thuis mogen beginnen. Ik hoor dat we nagenoeg voor een vol huis zullen spelen, dat is voor mij ontzettend belangrijk."

"Ik wil een goed resultaat", klinkt Van den Brom beslist. "Je kan zeggen 3-0, 4-0 of liefst 6-0. Maar als je 4-0 zegt en het is 3-0, dan is het niet goed. Het allerbelangrijkste in zo’n wedstrijd is dat je de nul houdt. Ik wil met twee goals verschil winnen en dat gaan we ook proberen te doen."

Naar alle verwachting kiest Van den Brom straks terug voor het elftal dat zaterdag tegen Kortrijk begon. De kans bestaat evenwel dat hij met De Sutter een tweede spits aan de aftrap brengt ten nadele van Reynaldo.

Aftrap: 20u
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Kirstinn Jakobsson (IJsland)

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Odoi, Wasilewski, Deschacht, Safari, Gillet, Biglia, Kanu, Reynaldo, Mbokani, Jovanovic
Invallers: Kaminski, Hawsawi, Iakovenko, Marecek, Kljestan, De Sutter, Canesin

Geblesseerd: Cyriac, Juhasz, Lukaku, Vargas
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : EKRANAS : : :

Mogelijke opstelling: Zubas, Luksa, Dedura, Samusovias, Urdinov, Varnas, Tomkevicius, Andjelkovic, Kucys, Vertelis,Kymantas
Invallers: Kauneckas, Gleveckas, Girdvainis, Ribokas, Kavaliauskas, Markevicius, Norvilas, Buinickij, Umeh

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Zubas, Urdinov, Andjelkovic, Vertelis




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.