Biglia: "Deze opstelling ligt ons heel goed"

DONDERDAG, 2 AUGUSTUS 2012, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook aanvoerder Lucas Biglia sprak na afloop vol lof over de prestatie van Anderlecht. "Het publiek kon genieten van een schitterend spektakel. We hielden het strakke tempo negentig minuten vast en creëerden een hele resem kansen."


Het nieuwe spelsysteem was hier volgens Biglia niet vreemd aan. "Dit ligt het team erg goed. Iedereen komt beter tot zijn recht. We kunnen dat ook in competitieverband verder zetten. Ik hou alleszins van het systeem. Het vlot voor mij ook beter omdat ik de bal altijd aan iemand kwijt kan."

“Het gewijzigde systeem gekoppeld aan een goede ingesteldheid zorgde ervoor dat we vlot afstand namen van Ekranas. We toonden vooraf respect voor de tegenstander en bereidden de wedstrijd zeer intens voor. Iedereen deed zijn job en het vroege doelpunt werkte bevrijdend. We speelden zowat de perfecte wedstrijd, want we stonden nauwelijks kansen toe.”

"Blij voor De Sutter"

Ook de prima prestatie van Tom De Sutter is Biglia opgevallen. ""Tom deed het voortreffelijk. Ik ben blij voor hem, want hij heeft al heel wat tegenslagen te verwerken gekregen. Hij verdient het. Hoewel De Sutter vorig seizoen vaker naast de ploeg viel dan hem lief was, toonde hij altijd een positieve ingesteldheid."

"Tom Hij heeft vanavond onverwacht de kans gekregen van coach Van den Brom en heeft die met beide handen gegrepen. Ik hoop dat het een nieuwe start betekent voor hem. Daar kan onze ploeg alleen maar beter van worden."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.