"Graag Moisander erbij tegen volgende ronde"

DONDERDAG, 2 AUGUSTUS 2012, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de partij tegen Ekranas bevestigde John van den Brom de interesse in Niklas Moisander. “Ik hoop dat Anderlecht er alles aan gaat doen om Niklas aan te trekken. Als we hem kunnen halen, heb ik dat liever vandaag dan morgen.”


“Ik heb een manier van spelen voor ogen waarbij we vooruit verdedigen en waarbij we vanuit de verdediging willen voetballen. Ik zou graag met een inschuivende verdediger spelen en zo'n type hebben we niet”, aldus Van den Brom. “Vanaf dag één ben ik daarvoor uitgekomen bij Moisander, ik heb hem daar zelf ook al over gesproken.”

“Er is echter niet zo'n haast bij. Volgende week tegen Ekranas hebben we hem nog niet nodig, maar ik zou hem wel graag hebben voor de volgende CL-voorronde. Zeker als Kouyaté dan nog niet terug is. Ik ken Niklas nog van bij Ajax en ben hem altijd blijven volgen.”

”Derijck is niet plan B”

Mocht Moisander niet haalbaar blijken, hebben Anderlecht en Van den Brom een plan B achter de hand. “Maar dat is niet Timothy Derijck. Dat zou niet logisch zijn, want Derijck is een heel ander type dan Moisander.”

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.