Ook haalbare kaart in laatste CL-voorronde

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2012, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de 5-0 tegen Ekranas geven de statistieken Anderlecht 100 procent kans om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. In die laatste voorronde wacht Anderlecht sowieso een haalbare opdracht.


In de geschiedenis van het Europees bekervoetbal eindigde een heenwedstrijd 119 keer op een 5-0 score. In geen enkel geval liep het daarna nog fout voor de winnaar van dit eerste duel. De wedstrijd van volgende woensdag in Litouwen is dan ook maar een opwarmertje voor de laatste en beslissende voorronde.

Als reekshoofd zal Anderlecht het daarin opnemen tegen de kampioen van een land dat onder België gerangschikt staat op de Uefa-ranking. Afgaand op de resultaten van de heenmatchen in de derde voorronde zijn dit de mogelijke tegenstanders: CRF Cluj (Roe), Partizan Belgrado (Ser) of AEL Limassol, Helsingborg (Zwe), Kiryat Shmona (Isr) en Debrecen (Hon).

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.