"Tom verdient dit na alle vernederingen"

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2012, 11:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter lijkt wel herboren na zijn knappe prestatie van woensdag tegen Ekranas. Na een lange periode van kommer en kwel bloeit de spits helemaal open onder coach John van den Brom. Boezemvriend Frederik Boi is niet verbaasd.


"Sinds de trainerswissel is Tom zichtbaar veranderd", vertelt OHL-speler en ex-ploegmaat Frederik Boi in Gazet van Antwerpen. "Je merkt het echt aan zijn gedrag. Tom voelt zich eindelijk weer goed in zijn vel, net de oude. Ik ben blij voor hem. Hij verdient dit zo fel na alle vernederingen van vorig seizoen. Jacobs leek er op uit om hem te kleineren, door hem bijvoorbeeld in de 93ste minuut te laten invallen. Een belachelijk machtsspelletje was het."

Boi looft ook de mentaliteit van De Sutter toen bij bij Anderlecht wegkwijnde op de bank. "Zijn mentaliteit is bewonderenswaardig. Anderen zouden hebben geweigerd nog in te vallen, hij bleef een toonbeeld van professionalisme. Altijd bleef hij zijn truitje natmaken, nooit viel hij Jacobs aan. Typisch Tom: zo down to earth. Het is echt geen toeval dat zoveel mensen hem zo sterk apprecieerden. Tom heeft gepast gereageerd. Met klasse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.