"Anderlecht gaat heel licht over vertrek Suarez"

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2012, 15:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelde Matias Suarez kwijt aan het Russische CSKA Moskou maar kreeg daarvoor een aardige cent in ruil. Herman Van Holsbeeck liet al weten dat er in principe geen vervanger komt en dat baart Erwin Vandenbergh zorgen.


"In principe is de huidige kern van Anderlecht sterk genoeg", zegt de ex-Rode Duivel. "Maar vergeet niet dat Anderlecht op drie fronten strijdt. Met wat tegenslag - blessures en zo - zou Anderlecht het misschien toch nog moeilijk kunnen krijgen."

Vooral het vertrek van vedette Suarez kan paars-wit nog parten spelen denkt hij. "Ik vind dat ze daar bij Anderlecht wel héél licht overgaan. Suarez is het type speler dat, als het niet draait, met één individuele actie voor het verschil kan zorgen."

"Of De Sutter hem niet kan vervangen? Op dit ogenblik wel, ja. Ik ben blij voor Tom dat hij het zo goed doet en ik heb altijd gezegd dat hij veel meer in z'n mars had dan wat we tot nog toe van hem gezien hadden. Maar het is nu aan hem om te bewijzen dat hij z'n plaats en functie in de elf definitief kan opeisen. Ik wens het hem in ieder geval toe", besluit Vandenbergh, die begin dit jaar nog even bij Anderlecht in beeld was als spitsentrainer.

Bron: nr10.be



anderlecht-online forum