Selectie: Anderlecht - Beerschot

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2012, 17:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach John van den Brom heeft een 18-koppige selectie bekendgemaakt voor de eerste thuismatch tegen Beerschot. Dennis Praet, die zich in de Supercup tegen Lokeren blesseerde aan de enkel, is er opnieuw bij.


De Zweed Guillermo Molins zit voor het eerst dit seizoen in de kern. Verder is ook Roland Juhasz bijna opnieuw fit. "Hij trainde nu twee volledige weken zonder problemen mee met de groep en heeft dat goed doorstaan", vertelde Van den Brom op de persconferentie. "Ook de controles bij de dokter waren allemaal positief en dinsdag wacht hem een laatste test in een vriendschappelijke partij tegen KSV Roeselare."

Voor Ronald Vargas komt de oefenpartij tegen Roeselare nog te vroeg. "We willen niets overhaasten", aldus de coach. "Maar zijn revalidatie verloopt heel goed, hij zit perfect op schema."

Selectie: Biglia, Canesin, Deschacht, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Kaminski, Kanu, Kljestan, Mbokani, Molins, Odoi, Praet, Proto, Safari en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.