Van Holsbeeck: "Suarez niet naar CSKA"

ZATERDAG, 4 AUGUSTUS 2012, 22:26 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft na de wedstrijd tegen Beerschot bevestigd dat Matias Suarez niet naar CSKA Moskou trekt. "De transfer gaat definitief niet door", aldus Van Holsbeeck.


Na de medische keuring in München kwam bij Suarez een ontsteking van de patellapees in zijn knie aan het licht. Daarop besliste het bestuur van CSKA om af te zien van een transfer.

"Het kan dat Suarez hervalt in zijn blessure en drie maanden aan de kant staat", legt Van Holsbeeck uit. "Hij zou misschien niet 100% fit zijn in het begin van zijn CSKA-periode en dat risico wou CSKA niet nemen. CSKA wilde Suarez immers meteen opstellen."

Suarez had na het onderzoek in München nog hoop op een transfer en wou een second opinion. "Maar een professor in Rome heeft de diagnose uit München bevestigd. Suarez is niet 100% fit en dus wil Moskou hem niet", verklaart Van Holsbeeck.

Anderlecht blijft op financieel vlak wel met een kater achter. CSKA bood immers 16 miljoen euro voor de Argentijn waarvan 11 miljoen naar paars-wit ging. "Financieel is dit een streep door onze rekening, maar nu de Gouden Schoen terugkeert doen wij een geweldige transfer. We gaan met de artsen bekijken hoe we hem weer volledig fit kunnen krijgen. Voor Matias is dit wel een fameuze klap, we zullen hem wat moeten steunen."

Bron: Het Nieuwsblad, Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.