Komst Moisander lijkt verderaf dan ooit

ZATERDAG, 4 AUGUSTUS 2012, 22:58 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de transfer van Matias Suarez niet doorgaat loopt Anderlecht ook heel wat miljoenen mis. De landskampioen rekende op het geld om zijn verdediging te versterken en Niklas Moisander weg te plukken bij AZ Alkmaar.


Manager Herman Van Holsbeeck twijfelt nu aan de noodzaak van een extra verdediger. "Ik hoor veel kritiek op onze verdediging, maar Wasilewski en Deschacht hebben het vandaag prima gedaan tegen Beerschot", zo zei hij na afloop van de match.

"Komende dagen bekijken wat mogelijk is"

"Ondertussen is Kouyaté ook uitgeschakeld op de Olympische Spelen en zo heeft Van den Brom volgende week opnieuw vier centrale verdedigers ter beschikking", weet Van Holsbeeck.

"Als we de poules van de Champions League halen, krijgen we opnieuw extra budget ter beschikking. Maar dat weten we pas vier dagen voor het sluiten van de transfermarkt. Ik ga de komende dagen nog eens aankloppen bij de raad van bestuur om te kijken wat mogelijk is. Als dat noppes wordt, hebben we nog steeds de volledige kampioenenploeg van vorig jaar."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.