Moisander: "Hoop nog steeds op Anderlecht"

ZONDAG, 5 AUGUSTUS 2012, 22:15 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de transfer van Matias Suarez niet doorgaat lijkt de komst van Niklas Moisander verder af dan ooit. De Fin zelf hoopt echter dat Anderlecht nog een inspanning zal doen om hem binnen te halen.


Anderlecht loopt met de afgesprongen transfer van Suarez 11 miljoen euro mis. Geld dat zou gebruikt worden om Moisander van AZ over te nemen. Paars-wit zou eerder deze week al een bod gedaan hebben, maar dat werd door AZ als 'niet serieus' beschouwd.

Herman Van Holsbeeck wist te vertellen dat hij komende week met het bestuur ging bekijken wat nog mogelijk was. Intussen blijft Moisander alsnog hopen op een transfer.

"Het is niet makkelijk", reageerde een balende Fin zondagmiddag tegenover de Nederlandse pers. "In je hoofd ben je er heel de tijd mee bezig en je wil absoluut die transfer afronden. Nu moet ik de knop terug omdraaien, al hoop ik dat de transfer nog steeds doorgaat."

"Nu Suarez niet naar CSKA Moskou gaat, maakt het moeilijker. Anderlecht heeft al hard gewerkt, ik denk dat het nog niet helemaal is afgeketst. De transferperiode duurt nog 26 dagen."

Bron: voetbalprimeur.be



anderlecht-online forum