"Als voetballiefhebber blij dat Suarez blijft"

MAANDAG, 6 AUGUSTUS 2012, 09:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel John van den Brom Matias Suarez nog niet live aan het werk zag, is hij er niet rouwing om dat de Argentijn blijft. "Voor mij is dit geen straf", aldus de coach, die lijkt te aanvaarden dat Moisander nu niet komt.


"Iedereen zal beamen dat Suarez vorig seizoen de beste speler van Anderlecht was en als voetballiefhebber kun je alleen maar blij zijn dat hij blijft", zo reageert Van den Brom op de afgeketste transfer van Suarez. "Als coach is Suarez iemand die je heel graag in je selectie hebt. Zijn terugkeer is zeker geen straf."

"Alleen zal het door zijn blessure nog een tijd duren voor Matias weer op het veld staat, maar we zien hem terug. Zijn objectief moet niet langer een fantastische transfer zijn, maar wel opnieuw de speler worden die hij vroeger was."

"Zijn mentale toestand zal in het begin zeker een rol spelen. Het mislopen van deze transfer is dramatisch voor Matias zelf en bovendien is hij ook weer geblesseerd en zal het nog even duren voor hij weer bij de kern zal kunnen aansluiten."

Van den Brom beseft echter ook de financiële gevolgen die de niet-transfer heeft. "Wat de nieuwe verdediger betreft, zullen we wel een oplossing vinden", aldus de Nederlander.

Bron: Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.