Supporters: "Moisander moet komen"

MAANDAG, 6 AUGUSTUS 2012, 17:06 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

De komst van Niklas Moisander lijkt van de baan voor het bestuur, maar de supporters blijven er in geloven. Ze maken zich zorgen over de verdediging en richtten een Facebook-groep op: "Moisander moet naar RSC Anderlecht komen".


"Er is duidelijk nood aan versterking achterin. Al loopt RSC Anderlecht de 11 miljoen euro van Suarez mis, wij vinden dat deze speler moet aangetrokken worden."

Zo luidt de beschrijving van de Facebook-groep, die ondertussen al op heel wat reactie kan rekenen van de Anderlecht-fans.

Enkele reacties:

"Als men de balans van zowel inkomende als uitgaande transfers over de laatste 2 jaar zou uitrekenen komt men op een winstbedrag van om en bij de 35 miljoen euro. Hoezo krap bij kas?"

"Waarom wordt er geen risico genomen door HVH? Met een plaatsing voor de CL groepsfase is het geld zo teruggehaald..."

"Waar is die 50 miljoen die ze in de pocket hadden na de transfers van de laatste jaren? WIJ dragen de gevolgen dat we meer en meer de identiteit van RSCA aan het verliezen zijn."

"Ik snap dit ook niet, een spontane sollicitatie als je het mij vraagt. En wat voor een speler, à la Vertonghen."

"Als we de CL halen zal de transfer er wel komen hoor. Die gasten die niet bij de A-kern spelen werden gehaald als einde contract (beperkt risico). Wij (supporters) hebben makkelijk praten van achter onze computer. Maar als een investering niet loont zullen ZIJ (bestuur) de gevolgen moeten dragen."

www.facebook.com/pages/Moisander-MOET-naar-RSC-Anderlecht-komen/269267309854016



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.