Selectie: Ekranas - Anderlecht

MAANDAG, 6 AUGUSTUS 2012, 18:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Een 18-koppige selectie zal morgen naar Litouwen afreizen voor de terugmatch tegen Ekranas in de derde voorronde van de Champions League. Dieumerci Mbokani ontbreekt in de kern. De spits werd vandaag ziek naar huis gestuurd.


Ook Reynaldo blijft in België. De Braziliaan sukkelt met de knie en volgt een individueel programma. Roland Juhasz traint al enkele weken mee en zal morgen spelen in de vriendschappelijke match tegen Roeselare. Voor Ronald Vargas komt die wedstrijd nog te vroeg.

Milan Jovanovic en Marcin Wasilewski krijgen rust, en ook Hawsawi reist niet mee naar Litouwen. Belofte Bryan Verboom maakt wel deel uit van de selectie en start door de afwezigheid van Wasilewski en Hawsawi mogelijk in de basiself.

Selectie: Biglia, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Kaminski, Kanu, Kljestan, Marecek, Mbenza, Molins, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari en Verboom.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.