Transfer Suarez opgezet spel?

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2012, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op internet gaat het gerucht dat de afgesprongen transfer van Matias Suarez opgezet spel zou zijn om Rasmus Elm onder druk te zetten voor CSKA Moskou te kiezen. De AZ-speler kon ook naar Liverpool, maar koos toch voor CSKA.


Elm twijfelde lange tijd tussen CSKA Moskou en Liverpool. Om Elm onder druk te zetten, zou CSKA volgens AgenceSport de constructie met Suarez, ongeveer hetzelfde type speler, op poten gezet hebben. AgenceSport ziet enkele opvallende zaken in de transfer van Suarez om dit te staven.

Zo merkt het op dat CSKA een voor hen ongewoon hoog bedrag van 16 miljoen euro zou betalen voor Suarez. Ter vergelijking: voor Elm betaalt het amper 6 miljoen. Bovendien is Elm een Zweeds international die erbij was op het EK, terwijl de adelbrieven van Suarez heel wat minder zijn. Bovendien was CSKA goed op de hoogte van de blessure van Suarez, die bovendien niet zo enorm erg zou zijn.

Bron: belgacom11.skynet.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.