Suarez overweegt om Belg te worden

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2012, 08:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens één van zijn managers denkt Matias Suarez eraan om de Belgische nationaliteit aan te vragen. Niet een transfer, maar wel een carrière als international zou de voornaamste reden hiervoor zijn.


"In de Argentijnse selectie krijgt Matías geen kansen, terwijl hij toch een van de beste spelers ter wereld is", aldus Suarez' zaakwaarnemer Cristian Colazo gisteren in een interview op de Argentijnse radiozender Cadena 3. "Daarom zijn we sinds een maand aan het bekijken of we Matías kunnen naturaliseren tot Belg."

Colazo zou al geïnformeerd hebben en Suarez zou een goede kans maken om Belg te worden. "Als ik van Matías was, dan zou ik niet twijfelen en het gewoon doen."

Uiteraard zou de Belgische nationaliteit Suarez ook goed uitkomen om een transfer naar Engeland te versieren. Als Argentijn kan hij er enkel een werkvergunning krijgen indien hij voldoende interlands gespeeld heeft.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.