"Geef ons maar Kopenhagen in de poules"

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2012, 11:12 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter zal nooit expliciet uithalen naar ex-coach Ariël Jacobs, maar nu hij weer overloopt van vertrouwen onder van den Brom, laat hij het niet na om toch enkele steken uit te delen aan de man die maar niet in hem geloofde.


"Het doet mij veel plezier om weer twee matchen op rij te spelen", zegt De Sutter in Het Nieuwsblad. Bovendien ligt de speelstijl van de nieuwe coach hem ook beter. "Nu staan we telkens met drie of vier mensen in de box. Vorig seizoen stonden daar hooguit één of twee jongens."

De Sutter kende een donker seizoen onder Jacobs, maar kon rekenen op de assistent-coach. "Ik had graag geld ingeleverd om weer plezier te beleven aan het voetbal en een trainer te vinden die wel in mij geloofde. Als Besnik Hasi er niet was geweest, had ik wellicht de goesting verloren om me te blijven inzetten."

De spits toont alvast veel honger om het ongelijk van Jacobs te bewijzen. "Geef ons straks maar Kopenhagen als tegenstander in de groepsfase van de Champions League."

Rode Duivels

Nu De Sutter zijn carriere lijkt te gaan herlanceren is er naast Anderlecht nog een team die nood heeft aan een goede diepe spits: de Rode Duivels.

"Ik heb zeker die ambitie", geeft Tom toe, "maar het is nog te vroeg. Ik moet eerst een goede reeks neerzetten bij Anderlecht om Marc Wilmots te overtuigen."

De Sutter heeft bovendien eerst nog een ander objectief dat hij wil behalen. "Hopelijk kan ik voor het eerst de poules spelen in de Champions League. We zullen zeker op strafschoppen training, en als het nodig is, trap ik er wel eentje."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.