Riemer: "Raman is niet gestraft"

ZATERDAG, 30 SEPTEMBER 2023, 10:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het moet balen zijn voor Benito Raman. Zijn er tal van (offensieve) spelers out met een blessure, wordt hij net ziek. Anders had hij een goede kans om vanmiddag in de selectie te zitten. Want van een sportieve verbanning na zijn mislopen transfer eind augustus is geen sprake, zegt coach Brian Riemer.

"Ik had deze vraag verwacht", lachte Riemer gisteren op zijn persbabbel. "Iedereen weet dat we op het einde van de mercato geprobeerd hebben om een oplossing voor Benito te vinden. Om diverse redenen is hij gebleven. Het enige wat ik nu kan zeggen, met volledige eerlijkheid, is dat hij nu ziek is. En gisteren ook."

"Er is geen drama rond hem. Benito is een fantastische kerel. Hij is erg graag gezien binnen het team en door de trainersstaf. Er is veel concurrentie, hij weet dat en wij weten dat. Dat is de reden waarom hij de voorbije weken naast de selectie viel. Niet om disciplinaire redenen of wat dan ook. Hij is zeker niet gestraft."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.