Van Holsbeeck: "Werken met wat we hebben"

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2012, 18:16 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Een objectieve Herman Van Holsbeeck heeft het op de website van Anderlecht over de huidige transferperiode, met Suarez die blijft, en Moisander die voorlopig bij AZ blijft. "We moeten objectief zijn en werken met wat we hebben."


"Had je vooraf gezegd dat we met zo'n score zouden winnen, ik zou het niet geloofd hebben", zegt de manager. "Al verandert het niet veel aan de benadering van de match. We moeten de wedstrijd serieus aanpakken en het is nu aan een aantal andere spelers om hun kans te grijpen."

Suarez

Over de transfer van Suarez was Van Holsbeeck duidelijk. "Veel valt daar niet meer over te zeggen. De transfer gaat niet door, punt aan de lijn. Ons doel is sowieso de hele kern - die ons vorig seizoen de titel bezorgde - bijeen te houden."

Suarez vertrok intussen opnieuw naar Argentinië. "Mati heeft ons toestemming gevraagd om advies in te winnen bij een Argentijnse chirurg die hij goed kent. We hebben ons akkoord gegeven. Daarna zullen we met onze staf zien wat de best mogelijke oplossing is. Als een operatie zich opdringt, dan zal die zo snel mogelijk gebeuren want we willen hem ten laatste tegen januari opnieuw fit krijgen."

Moisander

"Het klopt dat de coach ons een extra centrale verdediger heeft gevraagd, maar als je elf miljoen misloopt, dan moet je objectief blijven. Misschien missen we een verdediger met voetballende kwaliteiten, maar niet vergeten dat ook Roland Juhasz en Cheikhou Kouyate binnenkort terug zijn en ook bij de jeugd hebben we met Chancel Mbemba een groot talent rondlopen. De derde of vierde speler voor een bepaalde positie zou altijd een jongere moeten zijn", beklemtoont hij.

"Als we ons plaatsen voor de Champions League zullen we zien wat nog mogelijk is ... In ieder geval blijft ons voornaamste doel deze groep samenhouden." Momenteel blijft het ook qua uitgaande transfers opvallend stil. "Als je ziet wat er allemaal speelt op de transfermarkt, dan denk ik dat iedereen blijft", besluit Van Holsbeeck.

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.