Praet: "Uitgelezen kans om me te tonen"

DINSDAG, 7 AUGUSTUS 2012, 19:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De heenwedstrijd tegen het Litouwse Ekranas moest Dennis Praet aan zich voorbij laten gaan, maar morgen maakt hij zijn Europees debuut voor Anderlecht. "Ik geef toe dat ik een beetje nerveus ben als ik eraan denk", aldus Praet.


"Maar eens de match begint zal die nervositeit wel wegebben. Tijdens de match denk je enkel en alleen aan het spelletje."

Na de 5-0 thuis lijkt de match van morgen een maat voor niets. "De druk is nu wat minder groot", beaamt de middenvelder. "Maar goed, we mogen sowieso de tegenstander niet onderschatten. We moeten ervoor zorgen dat we hier een goeie wedstrijd op de mat leggen. Ik besef heel goed dat dit een uitgelezen kans is om me te tonen."

Het synthetisch veld in Vilnius is voor Praet geen probleem. "Ik heb tijdens toernooien al vaak op een synthetisch veld gespeeld en problemen heb ik daar niet mee. Integendeel, ik vind dat je er goed op kan voetballen. En blijkbaar is het ook een mooi synthetisch veld dat er kwalitatief goed bij ligt."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.