"Zonder Champions League is er probleem"

WOENSDAG, 8 AUGUSTUS 2012, 10:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na het mislopen van de miljoenen van Matias Suarez is de Champions League meer dan ooit een must. Dat weet ook voorzitter Roger Vanden Stock. "De Champions Leauge-winst van Chelsea heeft een een invloed op ons beleid."


"Als Bayern München ons een beetje had geholpen, hadden we deze voorrondes niet moeten spelen", sakkert Roger Vanden Stock. "We moeten het nu zelf doen, maar we zitten toch al in de laatste voorronde. Na een 5-0-overwinning heb ik het in elk geval nog nooit meegemaakt dat we ons niet geplaatst hebben."

Na vanavond is Anderlecht nog één horde verwijderd van het kampioenenbal en zijn bijhorende vetpotten. Geld dat broodnodig is voor de uitbouw van de club. "Het geld van CSKA hebben we niet echt nodig, maar de afgesprongen transfer van Suarez én het missen van de Champions League: dat zou een probleem zijn. Er zijn te veel onzekerheden en onzekerheden geven problemen. We moeten goede huisvaders zijn en geen gekke dingen doen."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.