Van den Brom: "Strafschoppen worden problematisch"

WOENSDAG, 8 AUGUSTUS 2012, 23:53 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kende in de derde voorronde geen enkele moeite met de Litouwse kampioen Ekranas en scoorde elf keer in de twee onderlinge confrontaties. "De 11-0 zegt volgens mij genoeg", aldus coach John van den Brom.


"We kregen in die twee matchen geen enkel doelpunt tegen wat wil zeggen dat we verdedigend goed staan in de organisatie. We geven ook heel weinig kansen weg."

Gillet miste in de eerste helft wel opnieuw een strafschop. "Wat de strafschoppen betreft, begint het wel een beetje problematisch te worden", stelt Van den Brom vast. "De elfmeter heeft deze keer geen enkele invloed op het resultaat, maar in het seizoen kunnen dat wel beslissende fases worden. Daar moeten we echt aan werken. Dinsdag hebben we na afloop van de training nog tien minuten strafschoppen staan trappen en dan gingen ze er wel allemaal in."

Met het Europees debuut van Dennis Praet was hij wel blij. "Ik ben tevreden over wat ik vanavond heb gezien van Dennis. Het eerste halfuur hebben we het voetbal laten zien dat we graag wilden en daar was Dennis een belangrijk pion in. Hij was de eerste 30 minuten betrokken bij drie kansen, hij scoort, laat scoren en trof zelf nog eens de paal. Hij heeft hier nogmaals laten zien dat hij echt een fantastisch talent is."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.