Molins: "Nog meer speelminuten nodig"

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2012, 00:51 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Guillermo Molins kwam tegen Ekranas voor het eerst dit seizoen officieel in actie voor Anderlecht. "Mentaal was het niet makkelijk om deze match te spelen", zei de Uruguayaanse Zweed na de match. "Maar het deed me goed."


"Ik heb nog speelminuten nodig om opnieuw m'n beste vorm te bereiken. Het komt wel, de knie voelt alvast goed. Ik heb geen schrik meer om te voetballen, maar niet vergeten dat dit pas mijn vijfde wedstrijd is in een jaar tijd."

Volgens de coach was het niveau van Molins niet goed genoeg tijdens de voorbereiding. "Daarin geef ik hem gelijk. Nadat ik terugkwam van vakantie voelde ik opnieuw wat pijn in de knie. Ik was heel bezorgd, daarna brak ik mijn teen, ... Ik heb nog niet veel geluk gehad bij Anderlecht, maar intussen kon ik al een paar weken zonder problemen trainen en ik hoop dat ik nu echt vertrokken ben."

Molins scoorde overigens het vijfde doelpunt van de avond. "Dat was een simpele goal", glimlacht hij. "Natuurlijk doet het deugd, maar Dennis Praet had een goeie actie in de voeten en Sacha Kljestan zette perfect voor tot bij mij. Ik had het leer maar binnen te tikken."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.