Gillet: "Dit was mijn laatste strafschop"

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2012, 08:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Net als zaterdag tegen Beerschot miste Guillaume Gillet tegen Ekranas een strafschop. "Tegen Beerschot had ik mij niets te verwijten, dat was een kwestie van centimeters", aldus Gillet. "Maar nu heb ik geen excuses."


"Een paar minuten voor ik de penalty mocht nemen, stond ik nog te dollen met Tom (De Sutter, red.) en Sacha (Kljestan, red.). Eerst wilde ik keihard rechtdoor trappen, maar zij raadden mij aan om het leer te plaatsen", zo vertelt Gillet in de Concentra-kranten. "Omdat het zo lang duurde voor de tweede doelman tussen de palen stond, had ik misschien te veel tijd om na te denken."

Coach John van den Brom gaf na de match aan zijn penaltylijstje te herbekijken en ook Gillet beseft dat de volgende strafschop niet voor hem zal zijn. "Toen de doelman mijn penalty pakte, besefte ik dat dit voor mij de laatste was. Ik laat het nu over aan Wasilewski en Biglia."

Bron: Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.