Kljestan: "Trainer kan altijd op mij rekenen"

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2012, 10:34 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan opende al vroeg de score tegen Ekranas en bedankte de coach op die manier voor het vertrouwen. "Ik heb geprobeerd een goeie wedstrijd te spelen", aldus de Amerikaanse middenvelder op de officiële website.


"Ik wou vooral veel ballen raken en het team helpen, zowel met aanvallen als verdedigen. Voor mijn lichaam was het alvast goed dat ik nog eens 90 minuten heb kunnen voetballen."

Kljestan werd hoger uitgespeeld dan vroeger onder Jacobs het geval was. "Ik hoop dat ik de coach heb getoond dat ik ook daar goed uit de voeten kan en dat hij altijd op me kan rekenen op om het even welke plaats op het middenveld."

Een echte waardemeter was de match van gisteren wel niet. "We hebben lang tegen tien man gespeeld, waardoor het niet echt een moeilijke partij was voor ons", geeft Kljestan toe. "Het belangrijkste is dat we ons kwalificeren voor de volgende ronde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.