Riemer: "Er zullen wijzigingen zijn in elftal"

VRIJDAG, 3 NOVEMBER 2023, 22:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal zondag tegen Cercle Brugge niet met dezelfde elf starten als vorig weekend tegen OH Leuven. Dat verklapte Brian Riemer vanmiddag op zijn persconferentie. "Er zullen veranderingen zijn. Hoeveel en welke, dat houd ik voor mezelf", aldus de coach.

Dinsdag in de Beker van België gaf Riemer een resem invallers de kans om nog eens aan de wedstrijd te beginnen. Paars-wit kende (hierdoor) wel moeite met La Louvière. "Uiteraard zie je graag Champagne-voetbal, maar wanneer je het hele team omgooit, kan je dat moeilijk verwachten", aldus Riemer.

"Ik zag veel goede bedoelingen en goesting. En het belangrijkste: ik zag elf spelers die mij wilden overtuigen dat ze er staan voor het team. Ik heb geen spelers die op een zwarte lijst staan en waar ik niet in geloof. Op dit moment presteert het team heel erg goed. Daarom is het voor andere moeilijk om erin te geraken."

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.