Jovanovic: "Zo goed dankzij twee spitsen"

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2012, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de eenvoude zege tegen Cercle Brugge reageerde Milan Jovanovic op zijn geheel eigen manier. "We hebben de beste ploeg van België. Als we met twee spitsen blijven spelen, worden we met de vingers in de neus kampioen."


"Het is cruciaal dat wij met twee spitsen spelen. Jullie hebben de Supercup tegen Lokeren gezien, toen we maar met één spits speelden: het verschil is jullie toch ook opgevallen, niet?", zegt Jovanovic in Het Laatste Nieuws. "Natuurlijk doet Mbokani het zo goed. Nu heeft hij steun, terwijl hij vorig jaar altijd in zijn eentje met drie verdedigers in zijn rug moest spelen."

Dat Jovanovic hierdoor meer teruggetrokken moet voetballen, vindt hij niet erg. "Natuurlijk zou ik graag hoger spelen, maar zoals het nu is, is er geen probleem. Ik voel me goed op het veld en dat is het belangrijkste. Als middenvelder is het voor mij veel gemakkelijker voetballen op deze manier. Met twee centrale aanvallers heb ik elke keer een extra aanspeelpunt voorin."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.