Kouyaté: "Een transfer? We zien wel"

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2012, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht dit seizoen ging Cheikhou Kouyaté verder op zijn elan van de Olympische Spelen. Hij liet zien waarom hij zo gegeerd is op de transfermarkt. "Maar bij Champions League moet ik wel blijven."


"Tijdens de Spelen hebben verschillende mensen me aangesproken, maar ik heb hen gewoon het nummer van mijn manager gegeven. Het is wel flatterend dat ze naar mij komen, want het is een bewijs dat ik vooruitgang heb gemaakt. Maar ik laat mijn kop niet gek maken", vertelt Kouyaté in Het Nieuwsblad

"Belg worden en naar Premier League"

Op dit moment is er niets concreet, maar als er een bod komt, hoopt Kouyaté dat Anderlecht wil meewerken. "We zullen wel zien wat er gebeurt tegen het einde van de maand. Het hangt eigenlijk van de directie af. Als er een mooi bod komt, dan moeten we dat bekijken", vindt de Senegalees.

"Ik begrijp ook wel dat ze me niet gemakkelijk zullen laten gaan. Dat is normaal en ik wil Anderlecht zelf ook iets teruggeven. Als we de Champions League halen, dan moet ik wel blijven. Ach, we zien wel."

"Het speelt natuurlijk ook mee welke club zich aanbiedt. Voor mij telt alvast maar één competitie: de Premier League", aldus Kouyaté, die binnenkort zijn Belgisch paspoort krijgt. "Voor ik vertrok, werd me gezegd dat er binnen de twee maanden iets zou gebeuren. Ik heb er vertrouwen in dat heb in de komende weken in orde komt."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.