Moisander hoopt nog steeds op Anderlecht

DINSDAG, 14 AUGUSTUS 2012, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niklas Moisander heeft de hoop op een transfer naar Anderlecht nog niet opgegeven. Mogelijk komt Anderlecht opnieuw aankloppen als het volgende week bij Limassol een gunstige uitgangspositie verwerft in de play-offs van de CL.


AZ-trainer Gertjan Verbeek gaf aan dat Moisander het lastig had na zijn gemiste transfer naar Ajax. De verdediger doet geen moeite om dit te verbergen. "Ik was wel teleurgesteld, maar het is niet zo dat ik er helemaal kapot van was", vertelde hij zondag na de openingswedstrijd van AZ in de competitie.

"De afgelopen week had ik het alweer wat gemakkelijker omdat de rust was teruggekeerd. Ik heb besloten dat ik me honderd procent op AZ en de Finse nationale ploeg richt vanaf nu. Ik kan ook niet anders, ik heb er toch geen invloed op of er nog een club voor me komt in de laatste weken van augustus."

"Van den Brom wil mij en ik wil gaan"

Als Anderlecht volgende week in Cyprus de poort naar de Champions League op meer dan een kier zet, zal paars-wit zich mogelijk opnieuw melden bij AZ. "Misschien kan dat helpen, maar daarover heeft Anderlecht mij niks toegezegd", aldus Moisander.

"Alles wat ik weet, is dat Van den Brom mij graag wil hebben en dat ik graag daarheen wil. Dat is het probleem dus niet. Ze moeten alleen voorzichtig zijn met hun uitgaven. Ik heb er geen invloed op wat er nog gebeurt, daarom gebruik ik al mijn energie nu voor AZ."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.